وج بزرگ خشم مسلمانان علیه تولید فیلم توهین آمیز نسبت به پیامبر اکرم(ص) توسط یک یهودی صهیونیست در ایالات متحده، آمریکایی ها را به شدت نگران کرده است.
سام باسیل، صهیونیست 56 ساله مقیم کالیفرنیای آمریکا، نقش تهیه کننده، کارگردان و نویسنده این فیلم سخیف 120 دقیقه ای را بازی کرده است. وی مدعی شده است برای ساخت این فیلم بودجه 5 میلیون دلاری را با کمک یکصد یهودی نا شناس تهیه کرده است.
فیلم، یک سال پیش و در تابستان سال 2011 با شرکت 59 بازیگر و 45 نفر عوامل ساخته شده است. باسیل فیلم را فیلمی سیاسی دانسته و مدعی شده که ایالات متحده، نیرو و هزینه فراوانی را در جنگ های عراق و افغانستان از دست داده، ولی او می خواهد با ایده ها بجنگد. وی پس از آغاز اعتراضات مسلمانان مخفی شده است.
فیلم با نشان دادن بخشی درباره درگیری های مذهبی در مصر و خشونت علیه اقلیت مسیحی قبطی در این کشور آغاز می شود و سپس به عربستان در صدر اسلام می رود و به شدت به پیامبر اکرم (ص) و دین اسلام توهین می کند.
در این باره، «تری جونز» کشیش دیوانه آمریکایی اعلام کرده است به مناسبت سالگرد حادثه 11 سپتامبر، قطعه ای سیزده دقیقه ای از این فیلم را در کلیسای خود نمایش خواهد داد.
در کنار کشیش جونز، از «عصمت زقلمه» رئیس دولت خودخوانده قبطی (هیئت عالی حکومت قبطیان مهاجر در آمریکا) و «موریس صادق» وکیل قبطی دادگستری به عنوان حامیان معنوی این فیلم نام برده شده است.
در همین حال منابع موثق تأکید کردند ساخت فیلم اهانت آمیز به ساحت مبارک پیامبر اسلام (ص) با حمایت مالی موسسه ای قطری صورت گرفته است. به نوشته پایگاه خبری «براثا»، کاربران شبکه های اجتماعی در اینترنت تصویری منتشر کرده اند که نشان می دهد فیلم آمریکایی اهانت آمیز به ساحت مقدس پیامبر اکرم(ص) با حمایت مالی موسسه قطری «النور القابضه» تولید شده است. در این تصویر یوسف قرضاوی، مفتی شناخته شده اهل تسنن مقیم قطر، در میان رئیس موسسه قطری «النور القابضه» و «باری اوزبورن»، تهیه کننده فیلم توهین آمیز به ساحت پیامبر اکرم (ص) دیده می شود.
به گفته این منابع، نقش یوسف القرضاوی در این فیلم، علاوه بر نظارت بر روند تولید فیلم، مشروعیت بخشی به ساخت آن نیز بوده است.
حرکت و رفتار غرب در حمایت از ساخت این فیلم بیانگر چند نکته است:
۱- دین و مذهب در هندسه زندگی غرب به عنوان یک آفت نگریسته است و شدیدا با آن مبارزه می شود.
۲- علیرغم ادعای آزادی بیان ، آنها به دیکتاتوری بیان معتقدند و رفتار آنها در مقابله با بیان اندیشه افشاگری هلوکاست نشان دهنده این دیکتاتوری است.
۳- رسانه های غربی امروزه به عنوان سلاح سرد بدتر از سلاح های جنگی در حال تقابل با اسلام هستند.
۴- دین اسلام به عنوان پیش روترین دید اگرچه همواره مورد تهدید سخت و نرم دشمنان بوده است اما همچنان گسترش روز افزون و حقانیت آن باعث ترس صهیونیستها شده است.
۵- یکی از درسهای مهم این حادثه شنیع این بود که دلدادگی برخی از حاکمان کشورهای مسلمان به غرب و همچنین سکوت و سخنان مصلحت آمیز آنان در انتقاد از این فیلم به عنوان یک رسوایی برای آنان محسوب می شود .
نوشتن دیدگاه